«СЛУЖІННЯ ЗАКОНУ – ГОЛОВНИЙ ОБОВ’ЯЗОК ЮРИСТА» Фото

«СЛУЖІННЯ ЗАКОНУ – ГОЛОВНИЙ ОБОВ’ЯЗОК ЮРИСТА»

Професійну діяльність юристів України регламентує ціла низка законів, головний серед них — Конституція України. Саме вона закріплює усі права громадян України та описує їх обов’язки перед суспільством.

Так, з нагоди святкування Дня юриста, в рамках проведення тематичних заходів інформаційного, освітнього та виховного характеру, 8 жовтня поточного року загальноакадемічною бібліотекою в навчально-науковому інституті №3 проведена тематична виставка матеріалів «Служіння закону – головний обов’язок юриста» .

Під час зустрічі з курсантами та студентами інституту бібліотекарі акцентували увагу майбутніх фахівців-юристів на важливості діяти та приймати рішення у їх майбутній професійній діяльності відповідно до положень Конституції, що сприятиме подальшому формуванню правової держави та громадянського суспільства в Україні.

Саме про це розповідають матеріали виставки «Служіння закону – головний обов’язок юриста». На виставці представлені статті відомих фахівців в галузі юриспруденції, надруковані в таких періодичних виданнях, як «Науковий вісник Національної академії внутрішніх справ», «Юридичний часопис Національної академії внутрішніх справ», «Адвокат», «Вісник Національної академії правових наук України», «Право України», «Юридична Україна» та інших.

Співробітники бібліотеки приєднуються до вітань і поздоровлень на адресу юристів всіх сфер діяльності і бажають їм верховенства порядку і права в їх щоденній практиці, міцного здоров’я, миру, злагоди та добробуту! Зі святом Вас!

Загальноакадемічна бібліотека
в навчально-науковому інституті №3