«КОНСТИТУЦІЯ - ОСНОВНИЙ ЗАКОН УКРАЇНИ» Фото

«КОНСТИТУЦІЯ - ОСНОВНИЙ ЗАКОН УКРАЇНИ»

Працівники бібліотеки в навчально-науковому інституті № 1 оформили книжкову виставку «Пройдемо долю України разом", на якій експонуються збірники наукових праць, науково-практичні коментарі, навчальні посібники, матеріали наукових конференцій, що стосуються певних періодів конституційного процесу в Україні.

Бібліотекарі в навчально-науковому інституті № 2 організували тематичний перегляд літератури "Конституція - правовий оберіг держави". Література представлена на виставці надає можливість кожному ознайомитися з важливим значенням Конституції.

В бібліотеці центрального корпусу академії експонувалася розгорнута тематична виставка «Конституція України – оберіг нашої держави». У виданнях, презентованих на виставці, досліджуються теоретичні проблеми конституційного ладу України, реалізації прав і свобод людини і громадянина, судоустрою і судочинства, аналізуються питання зародження і розвитку українського конституціоналізму, утвердження верховенства права.

Підготовлена мультимедійна тематична виставка «Конституція - основний закон України», яка складається з навчальної літератури, монографій, матеріалів наукових конференцій, періодичних видань, а також авторефератів дисертаційних досліджень з фондів загальної бібліотеки академії. Для пошуку інших документів цієї тематики радимо скористатися електронними ресурсами бібліотеки, традиційними картковими каталогами та інтернет-ресурсами.

Сьогодні для українців це свято є особливим, адже ми знову боремося за українську землю, за свободу, за право мирно жити на своїй землі. Конституція України – це головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни.

«КОНСТИТУЦІЯ - ОСНОВНИЙ ЗАКОН УКРАЇНИ»

Загальна бібліотека НАВС