З Україною в серці! Фото

З Україною в серці

23 серпня в Україні вшановують національний символ української ідентичності – синьо-жовтий стяг. Це - символ боротьби Українського народу за волю, державність і мир. Символ нашої гордості, сили і незламності. Він надихає нас на нові звершення і допомагає нам зберегти нашу національну ідентичність.

24 серпня Україна відзначає державне свято – День Незалежності. Воно встановлене на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР Акта проголошення незалежності України. Цей документ увінчав тисячолітні прагнення Українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю.

В читальному залі загальної бібліотеки навчально-наукового інституту № 1 експонується розгорнута ілюстрована виставка видань, які висвітлюють тривалий шлях, пройдений нашою державою і перспективи розвитку України.

З 19 серпня 2024 року в читальній залі бібліотеки головного корпусу академії експонується розгорнута тематична виставка «Незалежна державність сучасної України – результат віковічної боротьби». На виставці представлені документи, які розкривають історію українського національного прапора, його використання в Україні в різні історичні періоди, ставлення до державної символіки в наш час. Дуже важливо пам’ятати та ділитися історичними досягненнями України, особливо в умовах поточної війни та інформаційних маніпуляцій.

Вітаємо зі святами! Щоб Ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України!

Висловлюємо слова вдячності та шани нашим мужнім і славним захисникам і захисницям, які безстрашно боронять нашу країну та її свободу. Дякуємо Вам за кожен новий день! Нехай Божа Матір оберігає кожного воїна, веде до перемоги, допомагає пройти всі випробування і повертає живими всіх додому.

Схиляємо голови у скорботі перед пам’яттю про справжніх героїв, які віддали найдорожче за світле майбутнє України!

Будьмо гідними пам’яті полеглих і подвигів живих! Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної неньки! Бережімо Україну, її традиції та майбутнє, яке ми творимо разом!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Загальна бібліотека НАВС