Освіта та кар’єра –2018 Фото

Організовує та проводить захід Товариство «Знання» України за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Метою виставки є презентація вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних проектів, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді, проведення семінарів, круглих столів з питань подальшого розвитку системи освіти, міжнародного співробітництва та впровадження сучасних інноваційних технологій у галузі освіти, ознайомлення майбутніх абітурієнтів з умовами вступу до національних та закордонних навчальних закладів.

Національна академія внутрішніх справ постійно бере участь у такому заході. Нині її представники мали можливість не лише гідно представити навчальний заклад, але й поспілкуватися та обмінятися досвідом з актуальних організаційно-правових, педагогічних, наукових проблем розвитку освіти, впровадження нормативних документів, нових технологій навчання.

Загальноакадемічна бібліотека підготувала книжкову виставку нових праць викладачів та науковців для презентації Національної академії внутрішніх справ на Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2018».

У виставці від загальноакадемічної бібліотеки взяли участь: провідний методист відділу № 3 Л.Г. Гайдар, провідний бібліотекар відділу № 2 Г.І.Демчук, завідувач відділу № 3 Т.І. Коваленко, директор бібліотеки Н.А. Косенкова.

Відрадно, що цьогоріч Національна академія внутрішніх справ відзначена Національною академією педагогічних наук та Міністерством освіти і науки України нагородою Золотою медаллю в номінації «Науково-дослідна діяльність навчального закладу» та удостоєна Почесного звання «Лідер наукової та науково-технічної діяльності».

Така виставка, безперечно, дає можливість закладам освіти презентувати найвагоміші творчі надбання та педагогічні новації, ознайомлювати з найкращим досвідом організації навчально-виховного процесу, науковими здобутками, авторськими проектами, новою навчальною літературою. А старшокласникам та випускникам загальноосвітніх шкіл 2018 року визначити шляхи набуття вищої освіти.

Людмила Гайдар, провідний методист
загальноакадемічної бібліотеки НАВС