НАУКА ПРО ЗЦІЛЕННЯ ДУШІ Фото

/https://www.naiau.kiev.ua/books/filosofia-30012017/lection/lec1.html

Сучасна філософія містить у собі широкий спектр підходів до розв’язання найрізноманітніших проблем людського буття. Але центральними серед них є проблеми осмислення тенденцій розвитку сучасного суспільного життя, проблеми людини, засад її буття та її можливостей.

31 жовтня на базі навчально-накового інституту №3, а саме в агально академічна бібліотеці відбувся круглий стіл «СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ФІЛОСОФІЇ».

Учасниками конференції, окрім викладачів кафедри філософії права та юридичної логіки – Дмитра Андреєва, Марії Роговенко, Володимира Сокрута, Тетяни Кумеди, Ганни Петрової, Вікторії Стус були курсанти –психологи ІІ курсу.

Молоді доповідачі виступали з цікавими доповідями, демонстрували власні думки про роль філософії в житті людини і суспільства.

Не залишилась осторонь цієї події і загальноакадемічна бібліотека. Для учасників круглого столу були підготовлені тематичні книжкові виставки:

1. «МУДРІСТЬ І ФІЛОСОФІЯ»;

2. «НАУКА ПРО ЗЦІЛЕННЯ ДУШІ Є ФІЛОСОФІЯ».

На виставках представлено понад 50 видань: підручники, довідкові видання, монографії, журнали, періодичні наукові видання НАВС тощо, які висвітлюють імена сучасних філософів та їх ідейні здобутки.

Загальноакадемічна бібліотека
ННІ №3