Шкідливі звички і здоров’я Фото

«Я вмію думати, я вмію міркувати. Все корисне для здоров’я буду обирати» - під таким девізом співробітники загальної бібліотеки в навчально-науковому інституті №3 бібліотекар 1 категорії Оксана Батрак, бібліотекар 1 категорії Ірина Якимчук та провідний бібліотекар Олена Рець провели 12 грудня для особового складу інституту інформаційно-просвітницький захід, присвячений профілактиці шкідливих звичок серед молоді (алкоголізм, куріння, наркоманія).

Під час проведення заходу бібліотекарі відмітили, що з давніх-давен у народних піснях, легендах, казках та прислів’ях український народ оспівував, возвеличував фізичну, сильну, здорову людину. Провели розмову про шкідливий вплив наркотичних речовин, алкоголю й токсинів на організм людини та її поведінку. Привели приклади як ці речовини руйнують здоров’я, розслаблюють волю, позбавляють людину різних цінностей життя, призводять до злочинності. Наголосили, що власне здоров’я кожної людини в її руках, що нація залежить від здоров’я кожного.

Для того, щоб інформація не тільки залишилася в пам’яті курсантів, а й дала новий поштовх у їхньому мисленні до себе і оточуючих, захід проводився з використанням інформаційних матеріалів та з демонстрацією відеоролика.

Наприкінці виховного заходу курсанти пройшли тестування на закріплення отриманої інформації.

Віртуальна виставка «Шкідливі звички і здоров'я»

 

Оксана Батрак,
бібліотекар 1 категорії