ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАГАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ - НОВІ ЗНАЙОМСТВА ТА НОВІ ВРАЖЕННЯ Фото

ЕКСКУРСІЯ ДО ЗАГАЛЬНОЇ БІБЛІОТЕКИ - НОВІ ЗНАЙОМСТВА ТА НОВІ ВРАЖЕННЯ

9 жовтня до загальної бібліотеки разом із викладачами кафедри мовної підготовки завітали студенти 1 курсу навчально-наукового інституту права та психології НАВС.

На початку екскурсії завідувач бібліотеки Людмила Гайдар ознайомила користувачів з історією бібліотеки, її задачами, структурою, послугами та формами масових заходів.

Бібліограф 1 категорії інформаційно-бібліографічної групи Людмила Соболь ознайомила відвідувачів із складом фонду, розповіла про технології, які використовує бібліотека для максимального інформаційного забезпечення користувачів. Звернула увагу учасників на основні Правила користування загальною бібліотекою НАВС.

Під час розмови зі студентами Людмила окреслила спектр інформаційних ресурсів, послуг, можливостей бібліотеки. Надала практичні поради з їх ефективного використання в освітньому процесі. Звернула увагу на різноманітне наповнення сайту бібліотеки, електронного репозитарію НАВС, можливість безкоштовного користування WI-FI. Ознайомила з електронними ресурсами бібліотеки, показала як користуватися каталогами, розповіла та показала відділи обслуговування читачів.

Загальна бібліотека НАВС